Home    Kontorfællesskaber er populære i Odense

Kontorfællesskaber i Odense

Det er ikke kun i landets to største byer, København og Aarhus, at kontorhoteller og kontorfællesskaber indenfor alle genre er populære.

Over hele landet opleves denne udvikling, – og ikke mindst i universitetsbyen Odense der med sin geografiske position midt i Danmark, –  og gode trafikale forhold til resten af landet, – i de seneste år har oplevet en stigning i efterspørgelsen af Coworking Spaces, Kontorfællesskaber og Kontorhoteller i al almindelighed.

Søger du et kreativt eller et mere business-orienteret kontormiljø? I Odense udbydes et bredt udvalg af kontorfællesskaber, passende til alle brancher og virksomheder.

Her hos FindVirksomhedslokaler.dk finder du nemt dit nye kontorfællesskaber eller Kontorhotel i Odense.

Find Kontorfællesskaber i Odense

Mere om universitetsbyen Odense

Odense er en af landets ældste byer og nævnes første gang på skrift i år 988 under vikingetiden. Byen er idag Danmarks tredjestørste og Fyns største by med 175.245 indbyggere (2016).

Flere kendte store virksomheder har idag hovedsæde i Odense, som f.eks. bryggeriet Albani, Automester, GASA, Herstal Danmark A/S, H.J. Hansen Vinhandel, Intersport Danmark, L’EASY, Le Klint, Orifarm og TV2 Danmark samt mange flere.

Allerede sidste i 1950’erne arbejdede flere lokale kræfter fra Odense på at gøre den fynske hovedstad til en universitetsby med alt hvad dette indebar for byens udvikling.

De argumenterede især for, at tilstrømningen til medicinstudierne på de to eksisterende universiteter var så voldsom, at der var behov for at opføre et sundhedsvidenskabeligt fakultet i Odense, hvilket idag er en realitet.

Hvert år tiltrækker byen studerende fra både Danmark og udlandet, som f.eks Asien og de nu tidligere østbloklande Litauen, Polen og Rusland. I dag studerer ca. 13.000 unge på campus i Odense, hvilket gør det til et af de største i Danmark og giver byen et helt unikt og internationalt præg i hverdagen.

 

Related Articles

Discover more from Find virksomhedslokaler

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading