Home    Kontorhoteller er efterspurgt som aldrig før.

Aldrig før har kontorhoteller over hele verdenen oplevet større popularitet end i 1. kvartal af 2016.

Dette fastslåes i en netop offenligtgjort rapport fra MatchOffice, der bygger på feedback fra næsten 700 adspurgte udbydere af alle typer kontorhoteller og servicerede kontorer fra 49 lande i hele verdenen.

Ifølge rapporten har f.eks. 80 procent af de europæiske kontorhoteller i år været i stand til at fastholde og endda forøge sidste års allerede rekordhøje udlejningsprocent.

Coworking Space eller Business Kontorhotel?Kontorhoteller, MatchOffice report 2016
Selve begrebet “kontorhotel” dækker idag verdenen over meget bredt, – lige fra mindre kreative Coworking Spaces med fast “Fredags-bar” og flere sociale arrangementer om ugen, – over de mere traditionelle kontorfællesskaber med alle nødvendige kontorfaciliteter i hverdagen, – til de topmoderne internationale kontorhoteller, smagsfuldt indrettet med designer møbler, nyeste teknologi og alle business-services inklusiv.

Fælles for dem alle er dog, at de hver især tilbyder en individuel og fleksibel kontorløsning, tilpasset den aktuelle lejers behov, økonomi og størrelse, – en service som åbenlyst er mere og mere efterspurgt af mange forskellige firmaer og erhvervsdrivende indenfor alle brancher, lige fra start-up firmaer og de typiske selvstændige erhverv, til de mere etablerede og internationalt repræsenteret virksomheder ud over hele verdenen.

Danske kontorhoteller imødeser højere udlejningsprocent!
Specifikt omkring det aktuelle danske marked for kontorhoteller mv. konkluderer rapporten, at 60 procent af de danske kontorhoteller i årets første måneder kunne fremvise en udlejningsprocent på over 80, tendens stigende – og derudover forventer 85 procent af udbyderne i Danmark, at de opnår samme eller højere udlejningspriser sammenlignet med sidste år.
Alt i alt en særdeles positiv niche indenfor udlejning af virksomhedslokaler.

Søger du et passende kontorhotel til din virksomhed i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Frederikshavn, Esbjerg, Kolding, Hillerød, Næstved, Roskilde, Sønderborg eller … ?

SE VORES UDVALG AF LEDIGE KONTORFÆLLESSKABER & CO HER!

Hent og læs hele rapporten fra MatchOffice her:

MatchOffice Industry Survey 2016

Related Articles

Discover more from Find virksomhedslokaler

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading