Home    Tre tips til at finde det lokale, din virksomhed har brug for

Der er mange muligheder, hvis din virksomhed står og skal finde et nyt lokale. Man kan let drukne i hvidmalede vægge og flotte tillægsord. Her gælder det om at finde det, som bedst matcher din virksomheds behov, så pengene bliver lagt det rette sted.

1.      Prioritering, prioritering, prioritering

Lad os bare være ærlige: Med en god fotograf og skarp redigering kan de fleste lokaler komme til at ligne en drøm. Og heldigvis for det – for så kan man lettere lade sig forføre, se muligheder og drømme med. Omvendt kan man også let blive blind for lokalets mangler.

Et godt tip kan derfor her være at prioritere – for man kan nu engang sjældent få det hele. Overvej derfor: Hvad er vigtigst? Er det vigtigt, at lokalet ligger tæt på byen? Søger I nybyggede lokaler, eller er mange kvadratmeter vigtigere end snorlige paneler? Og lad os være ærlige. Kommer I reelt til at benytte den tagterrasse, eller er det i virkeligheden bedre at smide pengene efter nogle flere kvadratmeter til mødelokaler?

2.      Kend din virksomhed

Derudover er det godt med en god portion selverkendelse. Hvis du har en virksomhed, hvor der er meget individuelt arbejde, kan det godt være, at det åbne fælleslokale ser lækkert ud – men i dagligdagen vil det reelt være mere til gene end til gavn. Omvendt kan det være, at en del af jeres virksomheds grundfundament ligger i daglige møder. En god portion selvforståelse for virksomheden er derfor vigtigt, så man undgår at lade sig forføre af unødvendige detaljer.

3.      Lad dine medarbejdere drømme med

Måske du tænker, at spørger du først dine medarbejdere til råds, vil der være snak om altaner og lokaler med plads til fodboldborde og fredagsbarer. Eller måske tænker du, at det er dit ansvar alene som chef at finde de rigtige lokaler.

Og ja. Men derfor kan det alligevel være en god idé at benytte sig af sine medarbejdere. Dine ansatte har også deres dagligdag i lokalerne, og de har muligvis gjort sig nogle nyttige observationer. Måske de ofte har savnet et åbent space med plads til samarbejde på tværs? Eller måske de drømmer om små lokaler med plads til koncentration? Disse inputs kan være guld værd, da de kan være med til, at du som chef kan være skarp på prioriteringen, når det helt rigtige virksomhedslokale skal findes.

 

Related Articles

Discover more from Find virksomhedslokaler

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading