Home    Sæt gang i bevægelsen på arbejdspladsen

Har du en arbejdsplads, hvor dine medarbejdere ofte sidder foran computeren en hel dag? Er det tilfældet, vil der ikke være meget bevægelse indblandet i dine medarbejderes dagligdag. Sidder de i den samme stilling hver eneste dag, kan det på sigt give fysiske problemer. 

Det kan være en god idé at prioritere bevægelse på arbejdspladsen. Det er nemlig godt for dine medarbejdere. Spørgsmålet er bare, hvordan du skal gribe det an. Det giver vi dig heldigvis inspiration til i dette indlæg. 

Fitnessklokke til 1 minuts bevægelse

En måde at få mere bevægelse ind i hverdagen på arbejdspladsen er ved at have en fitnessklokke. Det kan være en klokke, der hænger et centralt sted i lokalet. Når der bliver ringet på klokken, skal alle rejse sig fra deres plads og lave noget aktivt. 

Den enkelte person kan selv vælge, hvad det skal være. Det kan være at lægge sig i planke, lave arm- eller mavebøjning, lave sprællemænd eller noget helt femte. Man skal blot rejse sig og få gang i kroppen i et minut. Det er med til at løsne op i kroppen. 

Gåture i frokostpausen

En anden måde at få bevægelse ind i hverdagen på er at gå en tur i frokostpausen. Det kan sagtens lade sig gøre, hvis man har mad med, der kan spises på vejen. Det kan også være, at der er lagt tid ind i frokostpausen, så man for eksempel har 20 minutter til at spise i og 10 minutter til at tage en gåtur rundt om blokken. 

Der er egentlig mange forskellige muligheder for at sammensætte en løsning, der passer til dit kontor. For at det bliver en succes, er det dog vigtigt, at du går forrest og tager initiativ til det. 

Brug hæve-sænkeborde til at få gang i de små bevægelser

For at gøre plads til de små bevægelser i løbet dagligdagen er det en god idé at have hæve-sænkeborde til dine medarbejdere. På den måde kan de med jævne mellemrum skifte imellem at stå op og sidde ned og arbejde. 

Det virker måske ikke som meget bevægelse, men det alligevel gøre en betydelig forskel. 

Related Articles

Discover more from Find virksomhedslokaler

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading