Home    Sæt fokus på indeklimaet i din virksomhed

Indeklimaet er uhyre vigtigt i din virksomhed. Det kan nemlig påvirke effektiviteten, hvis den ikke er i orden. Har du ikke prioriteret indeklimaet synderligt, er der stor sandsynlighed for, at der nok ikke er det bedste indeklima på dit kontor. Det kan du dog hurtigt få. 

Vi har her samlet tre tips til, hvordan du kan sætte fokus på indeklimaet i din virksomhed. 

Indret med planter, der er gode for indeklimaet

Har du ikke rigtig nogen planter i diverse lokaler i virksomheden, kan det være, det er på tide at få nogen. Det er ikke nødvendigvis, fordi de skal pynte, selvom de også gør det. Planter kan i lige så høj grad bruges til at forbedre indeklimaet. 

Der er flere planter, der netop er kendetegnet ved at give et bedre indeklima. De kan for eksempel have egenskaber, der gør, at luften bliver renset for støv og bakterier. Det giver et bedre indeklima for dine medarbejdere. 

Tænk over brugen af kemikalier 

Når du har en virksomhed, bliver der sikkert regelmæssigt gjort rent. Har du dog tænkt over, hvad det er for nogle rengøringsmidler, der bliver anvendt, eller hvilke kemikalier de indeholder? 

Der findes mange forskellige former for rengøringsmidler. Det betyder også, at der er mange varianter, der indeholder en del kemikalier. Det skal selvfølgelig hjælpe med at gøre rengøringstjansen bedre. Det kan dog medføre et dårligt indeklima. Diverse kemikalier kan nemlig skabe en ubehagelig luft. 

Det kan derfor helt sikkert betale sig at tage et nærmere kig på dine rengøringsmidler. Kan du skifte dem ud med nogle mere neutrale varianter, kan du gøre rigtig meget for indeklimaet i virksomheden. 

Få et ventilationsanlæg for at sikre den gode luft 

Et godt indeklima går ofte hånd i hånd med frisk luft og luftcirkulation. Har du ikke så mange vinduer i virksomheden, kan det dog ikke være så nemt at lufte ud på traditionel vis. I det tilfælde kan det være bedre med et ventilationsanlæg, der sikrer en god luft i lokalerne. 

Fordelen ved et ventilationsanlæg er også, at der altid er sørget for frisk luft. Du skal derfor ikke huske dig selv på at åbne vinduerne for at lufte ud. 

Related Articles

Discover more from Find virksomhedslokaler

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading