Home    Aarhus-højhuset, Prismet, er udlejet på alle 19 etager

Alle virksomhedslokaler i den kendte bygning er blevet opgraderet designmæssigt og er nu alle udlejet til diverse nye virksomheder. Blandt andet vil en ny Fitness-kæde åbne dørene i bygningen, oplyser byensejendom.dk.
Virksomhedslokalerne er udlejet til virksomheder som eksempelvis investeringshuset Obton, ejendomsmæglervirksomheden Aarhus Mæglerne og Qiagen, der er en biotek-virksomhed.

Ny Fitness-kæde får virksomhedslokaler i Prismet

Den sidste lejer, der kom til huset, var Fitness Solutions. Dette er en helt ny kæde inden for fitness-markedet, og virksomheden kommer til at råde over hele sidehuset, der tidligere var kendt som Speciallægernes Hus. Der er allerede på nuværende tidspunkt er en hel del aktører inden for fitness-området i den jyske ”hovedstad”. Men det er ikke noget, der skræmmer den nye spiller på markedet. Thomas Arentsen, der er direktør i Fitness Solution, har Ifølge byensejendom.dk udtalt, at virksomheden tilbyder bedre priser og i højere grad prioriterer udstyr og et varieret udbud af maskiner end de fleste konkurrenter.
”Vi investerer i det bedste og mest professionelle udstyr på markedet, også selv om det ikke er det billigste” tilføjer han, ifølge byensejendom.dk.
Ydermere kan virksomheden tilbyde et hold af kompetente personlige trænere. Fitness Solution lukker dørene op til deres nye virksomhedslokaler i Prismet til sommer.

Fitness centeret opdeles i skræddersyede områder

Centerets virksomhedslokaler kommer til at blive opdelt i tre zoner, med hver sin etage, oplyser byensejendom.dk. I stueetagen indrettes der til et bredt publikum. Mens der i virksomhedslokalerne på 1. sal bliver indrettet til de mere målrettede kunder. Her kommer der ligeledes til at være en stor sal, der skal benyttes til forskellige former for holdtræning. Virksomhedslokalerne i underetagen kommer til at rumme omklædningsfaciliteter.
Thomas Arentsen har, ifølge byensejendom.dk, udtalt, at centeret vil blive indrettet på en måde, hvorpå alle kan føle sig til rette – uanset om de ønsker en afslappet atmosfære eller et mere action-præget miljø.

Prismet

Virksomhedslokaler med unik beliggenhed

Centerets nylejede virksomhedslokaler har en perfekt beliggenhed til et fitness-center. Bygningen ligger på et hjørne mellem to indfaldsveje og ligger samtidigt meget tæt på to uddannelsesinstitutioner: VIA University College og Handelshøjskolen. Dermed er målgruppen stærkt repræsenteret i området. Thomas Arentsen er da også, ifølge byensejendom.dk, svært tilfreds med de nye virksomhedslokaler og deres beliggenhed.
Det er Colliers International, der har stået for udlejningen af Prismets virksomhedslokaler – blandt andet til Fitness Solution. Erhvervsmægler Michael O. Andreasen fra Colliers udtaler til byensejendom.dk, at der har været rift om særligt de virksomhedslokaler, som Fitness Solution nu har lejet, grundet både lokalernes store størrelse og attraktive beliggenhed.

Læs mere om Aarhus-højhuset, Prismet, her

Søger du lokaler i Aarhus? Så klik her

Related Articles

Discover more from Find virksomhedslokaler

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading