Home    Kulturbyen Aarhus oplever stor interesse i 2017

Som resultatet af at Aarhus, sammen med Region Midtjyllands 18 andre kommuner, er valgt som Europæisk Kulturhovedstad 2017

er interessen for Danmarks næststørste by og regionen naturligvis steget, ikke kun nationalt, men også internationalt fra folk og virksomheder over hele verdenen.

Ingen tvivl om at specielt aarhusianerne har haft travlt med at gøre Aarhus til en attraktiv by i de seneste år:
Ny havnefront med imponerende bygningsværker, nye uddannelsessteder og ikke mindst det nye interaktive kulturhus, Dokk1, der ud over viden og kultur, rummer Europas største automatiske parkeringsanlæg.

Aarhus Kulturby 2017

Aarhus 2.0: Byen er i de sidste år vokset på flere måder!

Set udefra, er Aarhus idag mødet med en by, der i høj grad har en nyvundet selvforståelse og en tro på fremtiden.
Kulturbyen Aarhus har succes og det smitter af på hele byens og regionens erhvervsliv og byens butiks- og virksomhedslokaler.
Ikke mindst har Aarhus dygtigt formået, at omdanne de tidligere centrale industriområder fra DSBs Centralværksteder og Ceres Bryggerierne til nye centrale og moderne byområder med alt hvad borgernes hjerter begærer indenfor gastronomi og lokaler til liberale erhverv i midtbyen.

Befolkningen i Aarhus-området er i gennemsnit vokset med omkring 4000 nye borgere pro anno de seneste mange år og det har naturligvis sat sit præg på bolig- og erhvervslokalemarkedet i området.
Aarhus Kommune har derfor udpeget en række nye byudviklingsområder nord og vest for den nuværende bygrænse, hvor tidligere land skal udvikles til nye beboelses- og byområder. Det drejer sig bl.a. om Skejby, Lisbjerg og Årslev områderne.

Interessen mærkes!

Den øget vækst i Aarhus-området, mærkes naturligvis også hos regionens servicevirksomheder; “Vi har stor succes med at kunne tilbyde vores kunder flytning med lift og kran” udtaler Maria Rasmussen, fra firmaet City Flyttetransport A/S.
Selvom vi primært er et flyttefirma der udfører erhvervsflytninger, har vi dog udført mange privatflytniger til bl.a. det nye havneområde i det seneste år, så for os er byens succesfulde udvikling også en positiv oplevelse” slutter Maria Rasmussen med et ægte aarhusiansk smil.

Andre servicevirksomheder i Aarhus-området melder også om mere travlhed!

Vi har de seneste år oplevet flere opgaver i selve Aarhus midtby end vi havde forventet” udtaler Anja Koed Frederiksen fra firmaet Frederiksen VVS & BAD. “Individuelt design og indretning af badeværelser er specielt højt på ønskelisten hos mange af de nye boligejere på havnefronten og i de nye kvarterer i Aarhus midtby, men mange virksomheder i Aarhus har også unikke krav til hvordan de ønsker at deres toilet- og badfaciliteter skal fremtræde“, udtaler Anja Koed Frederiksen, der til dagligt udfører design af badeværelser og toiletrum hos Frederiksen VVS ApS.

Anja Koed Frederiksen er iøvrigt selv en aktiv søgende profil her hos “Findvirksomhedslokaler.dk”, da hun for firmaet Frederiksen VVS ApS søger egnet lokaler til et nyt moderne Bad-koncept i nærheden af Aarhus midtby.

Brug for et mødelokale i Aarhus?

Mangler du også virksomhedslokaler i Aarhus? – Søg her nemt dine nye erhvervslokaler i Aarhus Området

Related Articles

Discover more from Find virksomhedslokaler

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading