Home    Coworking er kommet for at blive!

Kontorfællesskab eller Coworking Space,
begrebene dækker egentligt over det samme princip, nemlig at dele udgifterne til det basale kontorhold med andre, – men i de seneste år har det mere internationale Coworking Space taget teten, som begreb indenfor branchen, – måske ikke så underligt i en globaliseret og mobil verden, hvor deleøkonomi er trendy og mange flere arbejder som freelancer eller med selvstændige projekter på tværs af landegrænser og kontinenter.

Co-working begrebet blev egentligt grundlagt helt tilbage i 2005 af freelancere indenfor IT-branchen, for at imødegå den sociale isolation og mangel på vidensdeling, som et hjemmekontor betød.

Sidenhen har især iværksættere, entreprenører, konsulenter og forretningsfolk fra alle brancher også set de økonomiske fordele og det inspirerende i at arbejde, eller coworke, i et passende kontorfællesskab, hvor de dagligt har muligheden for at netværke med andre ligesindede folk fra forskellige erhverv og samtidigt kun betale for den plads og de faciliteter de har behov for, for at drive deres virksomhed.

At være en del af et blandet kontorfællesskab er uden tvivl blevet populært, – og det er helt sikkert en trend der er kommet for blive, specielt for selvstændige indenfor de mere kreative fag, start-ups, freelancere og andre erhvervsfolk der ikke har behov for meget mere end en arbejdsplads med alle moderne faciliteter, uden at det betyder isolation.

Udbudet af kontorfællesskaber, kontorhoteller og Coworking Spaces finder du her på sitet under kategorien “Kontorhotel“.

Related Articles

Discover more from Find virksomhedslokaler

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading