Home    Fif til at udleje virksomhedens lokaler

Står du i din virksomhed med lokaler, som I egentlig ikke får brugt? Så kunne det måske være en god idé at overveje at udleje dem. Ved at udleje dele af dine erhvervslokaler får virksomheden mange fordele. For det første er der selvfølgelig en indtægt forbundet med det. Dernæst får lokalerne nyt liv i stedet for blot at stå tomme. Dette kan være med til at skabe en forfriskende og motiverende dynamik i resten af virksomheden. Afhængigt af lejerne kan I også bruge hinanden til sparring og vidensdeling – eller blot til hyggelige snakke foran kaffemaskinen. 

Vi giver dig her nogle fif til, hvordan du kan udleje nogle af virksomhedens lokaler. 

Mål op, lav plantegning, og sæt prisen

For at komme i gang med udlejningen skal alt det praktiske først ordnes. Indledningsvist skal lejemålet måles op, og en plantegning skal udarbejdes. Det er de færreste, der er interesseret i at leje noget, hvis de ikke kender til størrelsen og udformningen af lokalerne. Herefter skal prisen sættes, hvilket kan være svært. Hvad kan I tillade jer at kræve i leje? Få evt. inspiration hos lignende lokaler i lignende områder for at se, hvad andre tager for lignende lejemål. 

Tag billeder, beskriv, og markedsfør

Når der er styr på det praktiske, skal I gøre opmærksom på jeres lokaler. Dette gøres bedst ved at tage billeder af lokalerne. Billederne skal selvfølgelig se professionelle og indbydende ud. De forskellige fotos vil være potentielle lejeres første indtryk af lokalerne – og derfor skal de se flotte ud. Beskriv også lokalerne, arbejdsgangen i virksomheden og eventuelle goder ved netop jeres lejemål. Når dette er på plads, er det tid til at markedsføre lokalerne. Brug sociale medier såsom Facebook og LinkedIn, eller opret en annonce på en side for udlejninger såsom vores. 

Besvar hurtigt, book fremvisning, og vælg med omhu

Er erhvervslokalerne sat til en fornuftig pris, vil diverse lejere begynde at henvende sig hos dig. Her er det vigtigt, at du hurtigt får besvaret henvendelser og booket fremvisninger. Gør du ikke det, kan det hurtigt virke useriøst og uprofessionelt. Vælg din kommende lejer med omhu, da det ikke er behageligt at dele kontor med mennesker, som du ikke har en god kemi med.

Related Articles

Discover more from Find virksomhedslokaler

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading