Home    Guide: Derfor skal du blive en del af et kontorhotel

Virksomheders muligheder i dag er mange – også når det kommer til det at have erhvervslokaler. I dag er det nemlig ikke blot en mulighed at eje. Faktisk vælger langt de fleste virksomheder at leje deres virksomhedslokaler, enten i form af en almindelig lejekontrakt eller en lidt mere speciel form. Her er der især tale om kontorhoteller og kontorfællesskaber, som bliver mere og mere populære blandt de danske erhvervsdrivende.

Mangler du kontorplads eller søger nye erhvervslokaler, er det klart værd at overveje et kontorhotel. Der findes kontorhoteller overalt i Danmark, uanset om du driver virksomhed i Jylland, på Fyn eller Sjælland. I denne guide gør vi dig klogere på, hvilke muligheder et kontorhotel giver dig. 

Få dækket dine behov og ønsker

Den største fordel ved et kontorhotel er, at du har større sandsynlighed for at få alle dine behov og ønsker opfyldt. Mange faciliteter kan være dyre at anskaffe sig – især hvis man blot driver en enkeltmandsvirksomhed, et lille eller mellemstort firma. Dog vil et kontorhotel netop muliggøre, at ønsker såsom receptionist, parkeringsmuligheder, kantiner, mødelokaler og lignende opfyldes. 

I et kontorfællesskab er der flere lejere til at dække udgifterne til sådanne faciliteter. Derfor er der flere til at lægge penge i puljen – og derfor vil langt flere faciliteter være mulige at få. Dette gør, at kontorhoteller virkelig er attraktive for mange iværksættere. 

Priserne er overskuelige og fleksible

Heldigvis er priserne ikke skudt i vejret. Faktisk er priserne for at leje sig ind på et kontorhotel både overskuelige og fleksible, hvilket er store fordele. Typisk ligger priserne et sted mellem 1.500 og 2.500 kroner, alt efter hvilken type kontorplads du ønsker. Der er nemlig også det fordelagtige ved kontorhoteller – du vælger helt selv, hvad dine behov er.

Ønsker du at få en fleksibel, åben eller lukket kontorplads? Så har du mulighed for at få dette på et kontorhotel. Oftest er det dyrest at få en lukket kontorplads, men det giver dig altså også rolige og private omgivelser. Dog vælger langt de fleste at få en fleksibel eller åben kontorplads. Udover at disse er billigere, vil du også have mulighed for sparring med en masse spændende erhvervsfolk. Netop denne sparring og vidensdeling er et unikt aspekt ved kontorhoteller.

 

Related Articles

Discover more from Find virksomhedslokaler

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading