Home    København op i gear med to nye vækstplaner

file_e42bc45a-4699-4100-8484-49d36b6826f7

København er i færd med at sakke bagud i forhold til storbyerne i de danske nabolande og har et akut behov for at skabe flere nye arbejdspladser. Derfor har hovedstadens politikere nu sat erhvervslivet på dagsordenen, skriver Berlingske Business.

Københavns virksomheder er netop i disse dage i intensiv fokus på Rådhuset, hvor hele to stort anlagte planer skal præsenteres med anbefalinger til, hvordan Hovedstaden skal være i stand til at skabe optimale rammer for storbyens erhvervsliv samt sætte skub i væksten i hele regionen.

Sådan skabes der nye job i København

Overborgmester Frank Jensen (S) nedsatte tidligere på året et såkaldt task force af erhvervsfolk, der nu barsler med en række anbefalinger, som vurderes at kunne skabe 5.000 nye job i København frem mod 2020 især blandt de mindre og mellemstore virksomheder.

På den lange bane er der alarmerende risiko for, at internationale investeringer går uden om København og ender i lommen på vores nabolande. På den korte bane handler det derfor at skabe arbejdspladser i en tid, hvor jobskabelse i forvejen står allerøverst på dagsordenen.

Find virksomhedslokaler i København og omegn 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.