Cookie- & privatlivspolitik
 Hjem    Cookie- & privatlivspolitik

Cookie- og privatslivspolitik

Cookies
Findvirksomhedslokaler.dk anvender cookies for at forbedre din oplevelse og for at huske dine indstillinger ved besøg på vores webside.
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.
Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge, som f.eks. ved brug af sidens formularer og vores “Gem som favorit” option.
For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.
Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Dit samtykke gælder alene for Findvirksomhedslokaler.dk

Hvad er Cookies
Cookies er et lille stykke tekst, der gemmes på din computer, SmartPhone eller hvad du bruger til at surfe på Internettet med. Cookies har mange anvendelsesmuligheder, bl.a. besøgsstatistik, men bruges grundlæggende til at gemme informationer om dine interesser på din computer.
En Cookie indeholder ingen personlige oplysninger​, men istedet et tilfældigt genereret ID, der anvendes til at genkende din browser, når du besøger en webside.

Ønsker Du at slette eller blokerer for cookies, kan du her læse hvordan →

Vi anvender cookies fra følgende tredjepart, der har adgang til de relevante cookies:

Brug af Google Analytics
Findvirksomhedslokaler.dk bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websiden.

Brug af personoplysninger
Vi bruger udelukkende dine angivne kontaktoplysninger til at bringe dig i kontakt med den ansvarlige agent el. samarbejdspartner for de(t) lejemål du søger og vi videregiver aldrig dine personoplysninger til uvedkommende tredjepart.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

(Sidst opdateret: 01.09.2016)