Home    Moderne kontorkoncept med lakridssmag

Galle & Jessens legendariske slikfabrik ved Vibenshus Runddel var i mere end 100 år populært “fixpunkt” for Østerbros borgere samt Lyngbyvejens mange tusinder trafikanter.

Nu har den velkendte, nygamle kontorbygning opgraderet sig selv til ´business class´ med et nyt moderne, skræddersyet kontorkoncept med masser af plads – 24.000 m2 – og appel til at huse en halv snes mellemstore kontorvirksomheder.

Modernisering af kontorkonceptet

“Vi har sat skarp fokus på at kreere et topmoderne kontorhus for vores fremtidige lejere – en spændende kontorbygning med et mylder af travlhed og liv på tværs af Vibenshuset.

De kommende virksomheder i huset vil have mulighed for at indrette sig præcis så fleksibelt, som de måtte ønske: Store lyse og luftige kontorrum evt. kombineret med cellekontorer.

Vi tilbyder at rådgive om samt skræddersy indretningen efter behov,“ siger Marie Helms, udlejningschef i Sadolin & Albæk.

Kontoransatte, der skal arbejde i Vibenshusets nordlige tværfløj – der gennem en menneskealder husede Galle & Jessens store velassorterede lakridslager, kan i øvrigt se frem til denne charmerende sidegevinst:

Duften af sød lakrids i næseborene i flere områder af bygningen. Selv trods ihærdige anstrengelser er det nemlig ikke lykkedes adskillige hold håndværkere at trække “lakridssmagen” ud af de oprindelige vægge …

Hvis du muligvis søger andre ledige kontorlejemål på Østerbro

 

Related Articles

Leave a Reply

Discover more from Find virksomhedslokaler

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading