Home    Få et større fagligt netværk ved at vælge et kontorfællesskab

Styrk dit netværk i et kontorfællesskab

Du kan vinde rigtig meget økonomisk ved at vælge et kontorfællesskab frem for et almindeligt kontor. Der er mange penge at spare, og du har stadig adgang til alle de samme faciliteter – nogle af dem deler du bare med andre erhvervsdrivende.

Noget, du dog ikke kan gøre op i penge, er det faglige netværk, som du meget let kan opbygge i et kontorfællesskab. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du styrker dit netværk, og hvad du overhovedet kan bruge det til.

Ligesindede samlet ét sted

Når du lejer dig ind i et kontorfællesskab, lejer du dig også ind i et fagligt fællesskab. Du bliver helt automatisk en del af en hverdag, hvor du er omringet af mennesker, der – ligesom dig selv – driver en mindre virksomhed eller måske endda en enkeltmandsvirksomhed. Deler du først kantine og kopirum med disse mennesker, er det oplagt at sparre med dem og bruge hinanden til at løse løbende udfordringer.

Det allerbedste råd er, at du ikke skal holde dig tilbage med at opsøge dine naboer. De har selv tilvalgt kontorfællesskabet og dermed fællesskabet, og det gør man ikke, hvis man er con faglig sparring. En tur til kaffemaskinen, printeren eller en pause i kantinen kan være lige nøjagtigt den åbning, du mangler.

Hvad kan netværk?

Netværk kan og er ikke alt, men det er tæt på. Afhængigt af din branche kan netværk være alfa og omega for, at du får en fod til jorden på markedet. Netværk kan skaffe dig gode råd, nye kunder, nye samarbejder og i sidste ende penge.

Man siger, at to hoveder tænker bedre end ét. I vores optik tænker mange hoveder endnu bedre, og derfor vil vi i høj grad anbefale dig at brug

Related Articles

Discover more from Find virksomhedslokaler

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading