Home    Nye initiativer fra dagligvarerkoncerner kan vende butiksdøden.

Det har i mange år været en klar tendens, at butiksdøden indenfor dagligvarerbutikker har ramt de tyndt befolkede lokalområder med stor kraft i Danmark.

Særligt indenfor købmandsområdet er mange dagligvarerbutikker nedlagt og omsætningen flyttet hen til den nærmeste store by, hvor konkurrenterne nærmest ligger dør om dør og samlet kæmper om omsætningen fra hele oplandet, når befolkningen kører til- eller fra arbejde i hverdagen. Dette har naturligvis også gjort livet svært for andre butiksdrivende og bevirket at mange gode butikslokaler idag står tomme i de mindre byer.

Men nu har to af landets største dagligvarer-koncerner, Dagrofa og Coop Danmark, udmeldt at de er klar til at satse millioner på at holde liv i de små lokale dagligvarerbutikker med nye initiativer og koncepter ifølge denne artikel på Ejendomstorvet.

Dagligvarerbutikker kan give løft til lokalsamfundet

Dette initiativ har ikke kun indflydelse på den daglige handel og komfort for den enkelte familie i de små samfund, men løfter med tiden hele lokaleområdet til et mere attraktivt niveau.

Mere aktivitet betyder normalt nye arbejdspladser og dermed øget skatteindtægter for området, hvilket igen resulterer i stigende huspriser i takt med interessen for byen i lokalsamfundet stiger, altså en samlet positiv udvikling for alle, bredt set. For dagligvarer-koncernerne er det naturligvis en langsigtet investering i fremtiden, da de ved at ikke alle landets familier kan finde plads til at bo i en af landets større byer og de med nytænkning kan skabe ny vækst i de tyndt befolket områder.

Søger du et butikslokale eller showroom?
Har du et unikt produkt eller en ydelse du gerne vil sælge eller præsenterer i et butikslokale eller showroom, kan der være en stor økonomisk fordel i at søge et butikslokale i et af de mindre lokalsamfund med en dagligvarerbutik uden for de store byer som Aarhus, Aalborg, Kolding, Odense eller Københavns-området, – særligt hvis du også sælger dine produkter og ydelser via en online-shop.
Er dit produkt eller din ydelse unik nok, kører dine potentielle kunder gerne et par ekstra kilometer for at opleve dem!

Om du ønsker at åbne en Bio-dagligvarerbutik eller noget helt andet, finder du pris-attraktive butikslokaler til leje her:

→ Søg butikslokaler over hele Danmark

Related Articles

Discover more from Find virksomhedslokaler

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading