Home    Inspiration til erhvervsmuligheder væk fra storbyen

Virksomhedslokaler i centrum er ikke altid svaret!

Faktisk vælger flere og flere at finde virksomhedslokaler væk fra storbyen. Her er der flere kvadratmeter for pengene, hvilket betyder, at virksomheden får mere plads at gøre godt med. En lang række andre fordele følger også med valget om et kontorlokale væk fra centrum – og disse fordele kan du læse meget mere om lige her på siden. 

En mere professionel beliggenhed

Hvis virksomheden har adresse i et industriområde eller lignende, smitter det positivt af på virksomhedens image. Meget centrale placeringer i storbyen kan nemlig hurtigt virke uprofessionelle. Støjgener fra butikker og biler, små og sammenpressede lokaler samt trængsel uden for døren har alt sammen en negativ indflydelse på billedet af virksomheden. Disse aspekter minimeres højst sandsynligt, hvis du vælger virksomhedslokaler væk fra storbyen. 

Bedre parkeringsmuligheder 

I centrum af storbyerne er det oftest ikke parkeringsmuligheder, der er flest af. Faktisk kan det være lidt af en hindring at komme til virksomhedslokalet i bil, hvor parkeringspladser er svære at finde eller koster mange penge i afgift. Dette vil du typisk slippe for med adresse væk fra storbyen. Ofte er parkeringspladserne i stedet mange at tage af til billige penge – måske endda helt gratis. Dette er klart en fordel for ansatte, kunder og samarbejdspartnere i bil. 

Undgå den værste myldretid 

Med en placering midt i storbyen vil den trafikale vej som hovedregel være tæt. Dette kan du være heldig at undgå, hvis du vælger en beliggenhed uden for midtbyen. Der vil mindre trængsel på vejene være, uanset om der er tale om transport i bil, bus, tog eller på cykel. Igen er det noget, både de ansatte, kunder og samarbejdspartnere vil nyde godt af. Faktisk kan det have så stor en betydning, at transporttiden til og fra kontoret forbliver uændret eller mindre – også selvom placeringen kilometermæssigt er længere væk end tidligere. 

Luft i økonomien til andre goder

Som nævnt tidligere er priserne på virksomhedslokalerne billigere væk fra storbyen. Det betyder, at større, bedre og mere moderne lokaler kan fås. Derudover vil der være bedre økonomi til at give virksomheden andre fordele såsom ergonomisk indretning, frugtordning, en smart kaffemaskine, nyt it-udstyr og lignende. Det er klart en fordel at overveje, hvorvidt en billigere husleje uden for byen ikke vil kunne gøre mere gavn for virksomhedens ansatte frem for en central placering.

Related Articles

Discover more from Find virksomhedslokaler

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading