Home    Indretningsarkitekt: Rum skaber folk

kontorindretning

Indretningsarkitekt og rådgiver, Gitte Andersen, der er grundlægger og ejer af Signal Arkitekter, forklarer i et indlæg i Colliers MarkedsNYT, hvordan vores kontorindretning påvirker os selv og vores daglige arbejdsindsats.

Heldigvis oplever vi i dag en stigende forståelse for betydningen af vores fysiske rammer – hvordan de både derhjemme og på arbejdspladsen skaber bedre vilkår for os.

Hvordan kan indretning fremme kontorarbejdet?

“I adskillige virksomheder involverer direktionen sig nu i firmaets nybyggerier og flytninger. I dag opfatter stadig flere virksomheder det som en forandringsproces frem for blot en “driftsoptimering”,” siger Gitte Andersen.

“I dagens nye moderne kontorbygninger indrettes der sjældent længere cellekontorer. Langt de fleste brancher prioriterer og vælger indretninger, som kan sikre let og direkte adgang til netværk og vidensdeling.

“Tidligere målte man jo som oftest en medarbejders status på det areal, som hans og hendes kontor rummede. Men tilhørsforholdet til de ansattes kontormøbler er nu blevet erstattet tilhørsforholdet  til medarbejderens kolleger.

Selv cheferne er i dag kommet ud af deres cellekontorer. Den eneste branche jeg lige kan komme i tanke om, der stadigvæk foretrækker cellekontorer, er advokaterne,” tilføjer Gitte Andersen.

Læs hele Gitte Andersens indlæg “Rum skaber folk”
Hvis du søger ledige virksomhedslokaler på Amager

Related Articles