Home    World Trade Center åbnede i efteråret i Danmark

World Trade Center Lobby

Få dage efter årsdagen for den gruopvækkende terrortragedie mod tvillingetårnene World Trade Center i New York åbnedes et handelscenter af samme navn i Ballerup.

World Trade Center Ballerup åbnede i september efter at have fået tilkendt  en officiel licens af verdensorganisationen WTCA.

En relation til en anden hændelse

De fleste danskere forbinder stadigvæk  World Trade Center (WTC) med terroraktionen, der i 2001 dræbte næsten mennesker i New York, men navnet blomstrer  videre i den finansielle verden, hvor den nu som før er et yderst anerkendt brand.

“Vores største udfordring ved at åbne WTC i Danmark er helt givet, at danskerne næsten udelukkende er bekendt med det center, som styrtede sammen for nu 13 år siden.

Vores opgave bliver derfor helt klart at forsøge at kommunikere ud til de danske virksomheder, at WTC er identisk med et pulserende handelscenter med baser over hele verden,” siger Ib Henrik Rønje.

Han er ejer af samt adm. direktør i Kongeegen A/S og desuden bestyrelsesformand i det nye datterselskab World Trade Center A/S.

Læs meget mere om det nye WTC i Ballerup

Søg efter aktuelt tomme kontorer og ledige virksomhedslokaler i Ballerup

 

Related Articles

Discover more from Find virksomhedslokaler

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading