Home    SKATs hovedkontor købes af Niam

SKATs hovedkontor på Østerbro er nu blevet købt af Niam. Der er tale om det store ejendomskompleks, der også kaldes Tietgens Have. Den store og markante ejendom har hele 42.000 kvadratmeter, og herunder har den en tilhørende parkeringskælder.

Johan Bergman, der er CEO i Niam, fortæller, at det ikke er sidste gang, de investerer i år. Hos Niam har man gode forventninger til det danske ejendomsmarked – specielt i København. De er derfor utrolig glade for at have gennemført købet af ejendommen, der med sin gode beliggenhed giver et godt udviklingspotentiale.

Ejendommen forbinder det nye og det gamle

Den massive ejendom er tydelig til de mange mennesker, der hver dag tager med metroen forbi Nordhavn Station. Det er en helt speciel bygning, der kombinerer det moderne ejendomsbyggeri og en udsøgt beliggenhed.

Der er store planer for det gamle Nordhavnsområde, der i forvejen bygger på nogle af de mest spektakulære ejendomme i disse dage. Forhåbningen hos Niam er, at bygningen vil blive en del af det gamle Østerbro samt det nye, flotte Nordhavnsområde, hvorfor de glæder sig til at blive en del af bydelens udvikling.

Handlen er sket i en off-market transaktion.

Related Articles

Discover more from Find virksomhedslokaler

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading