Home    Hvorfor vælge et Kontorhotel fremfor et traditionelt Kontorlejemål?

Om Du er iværksætter der søger et nyt kontor, eller Du ønsker ekspansion af din eksisterende virksomhed, fx. i et nyt land, kan der være store fordele ved at vælge at flytte ind i et moderne kontorhotel såfremt denne mulighed er til stede, der hvor Du ønsker at placerer din virksomhed.

Kontorhotel eller kontorlejemål?Bør du vælge et kontorhotel eller måske leje et virksomhedslokale?

En kontorarbejdsplads på et kontorhotel giver dig størst mulig fleksibilitet og sparer dig for ubehagelige ekstraudgifter. Du undgår samtidigt at binde dig til et længere kontraktforløb, end du kan overskue.
Desuden er du med korteste varsel i stand til at skifte til større eller mindre kontorer alt efter behov. Denne maksimale fleksibilitet kan ikke undgå at give dig væsentlige besparelser i det lange løb. I et kontorhotel eller kontorfællesskab, kan du som oftest spare 15-35 procent sammenlignet med et traditionelt kontorlejemål i samme størrelse.

Et moderne kontorhotel eller kontorfællesskab tilbyder generelt komplette løsninger inden for kontorudlejning for enkeltpersoner og for virksomheder på meget fleksible lejevilkår. Kontorlokalerne, er som oftest, fuldt møblerede og lejerne har adgang til en lang række fælles faciliteter, samt et erfarent og serviceminded, administrativt personale.

Related Articles

Discover more from Find virksomhedslokaler

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading