Home    Har vi brug for et kontor i storbyen med online virksomheder?

I takt med at der hele tiden kommer flere virksomheder online, er der så et udtømt behov for at ligge midt i epicentret af, hvor det hele sker? Skal ens virksomhed have et domicil i centrum af København for at kunne følge med og være der for kunderne? Vi kommunikerer med hinanden via e-mail, telefon, Skype og mange andre.

Er det så strengt nødvendigt at have et stort kontor på en dyr adresse, hvis du kan holde udgifterne nede og bo til leje udenbys? Der er mange spørgsmål, der er relevante for en virksomhed at stille sig selv, når man sonderer terrænet for at finde de perfekte firmalokaler.

Der er mangel på lejemål i storbyerne

Der er nu engang de erhvervslokaler, der er. Og kommer der flere erhvervsdrivende til, vil det medføre mangel på relevante lokaler. Og det er omtrent der, vi er ved at være nu. Der er kun 2,7% ledige lejemål til erhverv tilbage, og der er godt nok flere på vej. Der er gamle, faldefærdige bygninger, der bliver bygget om, og på den måde kan udnyttes til erhverv. Men i en tid, hvor så meget af vores business foregår online, er der så virkelig det store behov for at være tæt på kunderne?

Tag bare e-handlen. Du kan sagtens være kunde i en webshop, der ligger i Skagen, selvom du bor i Gentofte. Og du kan sagtens stå at fiske, mens du er kunde på Amazon, hvor du køber et produkt fra Kina. Det er muligt at være tæt på kunderne, selvom man ikke geografisk er lige i nærheden. Der er mange måder at skabe nærhed på – og det kan man som forretningsdrivende udnytte til sin fordel. Driv en online forretning og hav billige lokaler til leje uden for byen. Så har du mere at drifte din forretning for.

Tag fat i en mægler, der forstår dine behov

Der er masser af muligheder for at se de ledige lejemål, der ligger udenfor storbyerne. Du kan interagere med mæglerne online, og de er mere end villige til at hjælpe dig med at finde det rette lejemål til dine behov. Og hold så fast i den mægler, som senere kan være behjælpelig med større lokaler, når du får vokseværk og har brug for noget mere lagerplads til dine produkter.

Det er måske heller ikke alt, der ligger offentligt tilgængeligt. Der sidder måske en mægler, der har nogle kontakter til en privat udlejer, der ikke er interesseret i at liste sine ejendomme offentligt. Forholdet til mægleren kan komme dig til gode på længere sigt – og vedkommende har jo også en interesse i at finde noget til dig, så han eller hun tjener penge.

Related Articles

Discover more from Find virksomhedslokaler

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading