Site icon Find virksomhedslokaler

Lager- & produktionslokaler oplever stort fald i ledigheden

Markedet for lager- & produktionslokaler har igennem 2016 oplevet et betydeligt fald i tomgangen og ledigheden er nu nede på under 3%!

Tendensen forsætter. Det forbedrede økonomiske klima i det danske erhvervsliv, har hele året betydet en stærkt stigende efterspørgelse på ledige kvadratmeter til virksomheder indenfor den lette industri, lager og produktion. Samlet set er ledigheden for lager- og produktionsejendomme i hele landet faldet med i alt ca. 600.000 kvm.

At færre lager- og produktionsejendomme står ledige opleves ikke kun i hovedstadsområdet og de større byer, – over hele landet meldes om et betydeligt fald i udbudte kvadratmeter, hvilket vi også har bemærket os her på portalen.

Lager- & produktionslokaler er populære investeringsejendomme

Denne positive udvikling, samt det særdeles lave renteniveau iøvrigt, har naturligvis også resulteret i en stigende interesse fra investorer, der søger mod mere driftsikre investeringer i fast ejendom, som industri, lager- og produktionsejendomme, hvor faldende udlejningsrisiko nu spiller en afgørende rolle i markedet, samtidigt med at transaktionsvolumen begynder at vokse.

Specielt indenfor dette ejendomssegment, forventer flere førende aktører indenfor ejendomsinvesteringer, at handel med investeringsejendomme vil stige positivt i resten af året.

Søger du nye lager- eller produktionslokaler til din virksomhed, finder du vores udvalg af ledige lokaler her!

Exit mobile version