Site icon Find virksomhedslokaler

Danske Handicaporganisationers domicil kåret til Årets Kontorhus 2013

Handicaporganisationernes-Hus-550x210

Danske Handicaporganisationers Hus i Høje Taastrup kåredes op til jul som “Årets Kontorbyggeri 2013″ af Magasinet Byggeri.

Handicaporganisationers ny domicil i Høje Taastrup, der blev indviet i slutningen af 2012, er projekteret af NIRAS for totalentreprenøren NCC.

Allerede ved åbningen berømmet som “verdens mest tilgængelige kontorhus” – en titel, som Magasinet Byggeri bekræfter ved at udnævne det unikke handicaphus til Årets Byggeri 2013 i kategorien Erhverv.

Organisationen har nu årets kontorbyggeri 2013.

 

“Kontorhuset sætter en standard. De organisationer, som arbejder for at fremme bedre vilkår for alle de, hvis liv udfordres af handicap, har understreget, at man godt kan bygge, så alle kan være med,” lyder det bl.a. i dommerkomiteens motivation.

Huset tilgodeser blandt andet kørestolsbrugere med en smart receptionsskranke i to niveauer. Alle husets elevatorer er herudover udstyret med ind- og udgang i begge ender, så kørestolsbrugerne ikke presses til at bakke.

Alle husets gangarealer er desuden projekteret med god belysning i øjenhøjde, så tunghøre og døve optimale har optimale muligheder for at mundaflæse.
Den nemme genvej til ledige erhvervslokaler i Taastrup

Exit mobile version